schrijfsels en reflecties

Een nieuw boek, een boeiende ontmoeting, interessant cursusmateriaal, een bijzondere gebeurtenis... Sinds ik intensief bezig ben met human design en anderen mag gidsen in die wondere wereld, komt er heel wat op mijn pad. Ik deel dan ook graag mijn inzichten, ervaringen, bedenkingen en ingevingen van het moment.

Op deze pagina vind je daarom een bonte verzameling aan zowel korte schrijfsels als langere artikels die ik gaandeweg bij elkaar schreef en zal schrijven. Grasduin erop los, klik aan wat jou boeiend lijkt en voel je vrij om je reacties met me te delen.

Oh ja, een groot deel van deze teksten vind je trouwens ook in verkorte vorm terug op de Instagram- en Facebookpagina van WENDpunt.

Voor ieder die langskomt, schrijf ik een persoonlijk kaartje. Op deze zonnige zondagochtend bereid ik een nieuwe week voor met ongetwijfeld warme en boeiende ontmoetingen. De analyses liggen klaar in de mapjes, de kaartjes worden toegevoegd. Aftellen maar...

Laat WENDpunt een veilige plek zijn
waar wij elkaar oprecht mogen ontmoeten zoals we zijn

Jaren geleden kreeg ik van een goede vriend 'een doosje vol geluk'. Vandaag kwam ik het nog eens tegen en pikte er een willekeurig papiertje uit: "Laat je niet altijd sturen door een gedachte, je intuïtie maakt je ook gelukkig."

Enkele sfeerbeelden die ik toegestuurd kreeg... Het ontmoetingsmoment van vorig weekend herbeleef ik nog steeds met een warm en dankbaar gevoel. Ik kreeg de kans om te vertellen over human design, wat het is, waar het vandaan komt, wat de mogelijkheden zijn en waarom ik dit boeiende systeem via WENDpunt verder wil verspreiden. In een knus en...

Een klant maakte een persoonlijk verrassingspakket voor me, vol warme woorden en zelfgemaakte geschenken. Ik smelt hier ter plekke...

Tijdens een wandeling in Saint-Hubert kwam ik deze constructie tegen. Je kan er je armspieren trainen, maar evengoed wijsheid vinden: wie goed kijkt, ziet dat de lat wat lager werd gelegd. Letterlijk.

Dit wordt mijn vaste stek voor de komende dagen. Ik zal een online voortgezette cursus volgen voor HD-analisten en kijk ernaar uit om me verder te verdiepen in persoonlijkheidsanalyses en readings. Alle nieuwe kennis neem ik binnenkort mee naar WENDpunt...

Ik ben altijd benieuwd om te vernemen wat human design voor anderen betekent en welke ervaringen het systeem hun al mocht brengen. Pen jij graag eigen ervaringen neer en vind je het fijn om van gedachten te wisselen? Deel ze gerust met me via mail. Mocht je er wat voor voelen, dan mag deze blog overigens ook een platform vormen voor jouw beleving met betrekking tot human design.