theetijd

14-01-2024

De nieuwe theeblikjes zijn gearriveerd! Als fervent theedrinker vind ik het fijn om voor klanten een kopje in te schenken aan het begin van een sessie. Het liefst zou ik dan eerst mijn volledige collectie uitladen en samen op zoek gaan naar een smaak die hen op dat moment het meeste bevalt, maar dat zou overweldigend kunnen zijn. Een groot aanbod maakt een keuze niet bepaald makkelijker. Als emotionele beslisser met een open inspiratiecentrum (Undefined Head) kan ik ervan meespreken. Al die mogelijkheden die voorbijkomen en dan nog eens onmiddellijk moeten kiezen... 

Daarom heb ik een selectie van 12 theesoorten en infusies samengesteld, waarbij er aandacht is voor uiteenlopende smaken. Ieder kan dan rustig kijken, ruiken, eventueel advies vragen en kiezen. 

Ik vind het belangrijk om van de consultatieruimte een aangename plek te maken waar iedereen zich veilig voelt om zichzelf te zijn en waar openheid en echtheid mogelijk zijn. Iemand welkom laten voelen en afstemmen op wie die persoon is, horen daarbij. Net zoals thee en koffie.