Human design is een uitgebreid systeem dat toelaat om je intrinsieke natuur bloot te leggen, de blauwdruk van je leven, je ontwerp, je innerlijke code. Het ontstond in 1987 en werd ontwikkeld door de Canadees Alan Robert Krakower (Ra Uru Hu). Human design vormt in zekere zin een synthese van oude wijsheden, gecombineerd met nieuwe inzichten: het omvat kennis vanuit de astrologie, I Tjing, chakraleer, kabbala en steunt op aanwezige neutrinostromen in de atmosfeer. Bijgevolg onderscheidt human design zich door zijn veelzijdigheid en diepgang.

De methode helpt je jouw uniekheid en essentie te ontdekken. Op basis van je geboortedatum, -uur en -plaats wordt een chart ontwikkeld die jouw unieke persoonlijkheidsstructuur blootlegt, een configuratie uit de verzameling van 5 types, 12 profielen, 9 centra, 64 poorten en 32 kanalen. Ze toont je jouw krachtbronnen en onthult de persoon die je bedoeld bent om te zijn. Aan de hand van een diepteanalyse over onder meer denkpatronen, communicatie, identiteit, gevoelens, energie, doelen, liefde en waarden kun je vervolgens leren leven naar jouw design.

Wat kun je verwachten?

  • Human design kan een gids vormen voor persoonlijke groei en ontwikkeling, een metgezel op je levensweg. Het levert je diepe inzichten, helpt je keuzes te maken die bij je passen en voldoening te vinden.
  • Ontdek jouw krachtbronnen, mogelijkheden en valkuilen. Krijg meer inzicht in wie je bent.
  • Een manier om je leven makkelijker en vlotter te maken
  • Kom te weten op welke vlakken je beïnvloedbaar bent (voldoen aan verwachtingen die niet eigen aan jezelf zijn) en 'ontgrendel' je ware zelf. Leer herkennen wanneer je tegen je design ingaat.

  • Ontdek hoe je het beste beslissingen neemt, met welk doel je hier rondloopt en hoe je interageert met anderen en de wereld.

  • Een reminder voor wie je bent

  • Leer de ander te begrijpen en verklaar gewoontes, gedrag en jullie onderlinge dynamiek. Ontwikkel een communicatiestrategie met een ouder, kind, partner, vriend, familielid of collega.

Ik ben benieuwd wat human design voor jou mag betekenen!