schrijfsels en reflecties

Een nieuw boek, een boeiende ontmoeting, interessant cursusmateriaal, een bijzondere gebeurtenis... Sinds ik intensief bezig ben met human design en anderen mag gidsen in die wondere wereld, komt er heel wat op mijn pad. Ik deel dan ook graag mijn inzichten, ervaringen, bedenkingen en ingevingen van het moment.

Op deze pagina vind je daarom een bonte verzameling aan zowel korte schrijfsels als langere artikels die ik gaandeweg bij elkaar schreef en zal schrijven. Grasduin erop los, klik aan wat jou boeiend lijkt en voel je vrij om je reacties met me te delen.

Oh ja, een groot deel van deze teksten vind je trouwens ook in verkorte vorm terug op de Instagram- en Facebookpagina van WENDpunt.

Met z'n vijven zijn we: de generator, de manifesting generator, de projector, de reflector en de manifestor. Die laatste, dat ben ik. Aangename kennismaking. Net zoals 9% van de bevolking begeef ik me in een wereld die voor 70% uit (manifesting) generators bestaat. Het ligt voor de hand dat ik in het verleden wel vaker het gevoel had 'anders' te...

Dat ik al jaren theatervoorstellingen maak en leerkracht/coördinator ben, voelt heel juist voor me. Het zijn keuzes die ik ooit intuïtief maakte en die - toen ik met human design in aanraking kwam - een duidelijke reden bleken te hebben. Ik kreeg inzichten die nog steeds een waardevolle houvast voor me vormen en die me dagelijks aanmoedigen om er...

Ik ben altijd benieuwd om te vernemen wat human design voor anderen betekent en welke ervaringen het systeem hun al mocht brengen. Pen jij graag eigen ervaringen neer en vind je het fijn om van gedachten te wisselen? Deel ze gerust met me via mail. Mocht je er wat voor voelen, dan mag deze blog overigens ook een platform vormen voor jouw beleving met betrekking tot human design.