schrijfsels en reflecties

Een nieuw boek, een boeiende ontmoeting, interessant cursusmateriaal, een bijzondere gebeurtenis... Sinds ik intensief bezig ben met human design en anderen mag gidsen in die wondere wereld, komt er heel wat op mijn pad. Ik deel dan ook graag mijn inzichten, ervaringen, bedenkingen en ingevingen van het moment.

Op deze pagina vind je daarom een bonte verzameling aan zowel korte schrijfsels als langere artikels die ik gaandeweg bij elkaar schreef en zal schrijven. Grasduin erop los, klik aan wat jou boeiend lijkt en voel je vrij om je reacties met me te delen.

Oh ja, een groot deel van deze teksten vind je trouwens ook in verkorte vorm terug op de Instagram- en Facebookpagina van WENDpunt.

Enkele sfeerbeelden die ik toegestuurd kreeg... Het ontmoetingsmoment van vorig weekend herbeleef ik nog steeds met een warm en dankbaar gevoel. Ik kreeg de kans om te vertellen over human design, wat het is, waar het vandaan komt, wat de mogelijkheden zijn en waarom ik dit boeiende systeem via WENDpunt verder wil verspreiden. In een knus en...

Een klant maakte een persoonlijk verrassingspakket voor me, vol warme woorden en zelfgemaakte geschenken. Ik smelt hier ter plekke...

Tijdens een wandeling in Saint-Hubert kwam ik deze constructie tegen. Je kan er je armspieren trainen, maar evengoed wijsheid vinden: wie goed kijkt, ziet dat de lat wat lager werd gelegd. Letterlijk.

Dit wordt mijn vaste stek voor de komende dagen. Ik zal een online voortgezette cursus volgen voor HD-analisten en kijk ernaar uit om me verder te verdiepen in persoonlijkheidsanalyses en readings. Alle nieuwe kennis neem ik binnenkort mee naar WENDpunt...

apr 01

taart!


WENDpunt verjaart. Talloze mensen gidste ik het voorbije jaar doorheen de fascinerende wereld van human design. Ik zag hoe inzichten en eye-openers mensen konden inspireren; ik voelde enthousiasme en nieuwe energie. De ene stond versteld hoe accuraat dit systeem vanuit geboortegegevens een karakter in beeld weet te brengen en vond bevestiging of...

mrt 05

maatwerk

Tijd om te brainstormen, dingetjes te bedenken en creatief aan de slag te gaan...

Heerlijk dwalend zoek ik de komende dagen enkele plekjes op waarvan ik hou. Waar ik ben, bepaalt nu eenmaal heel hard wie ik ben. Op de juiste plaatsen dienen zich dan ook de juiste mogelijkheden aan: hier kan ik volop inspiratie tanken, trouw aan mijn blauwdruk.

Je eigen blauwdruk begrijpen,
kan je dichter bij jezelf brengen.
Het kan jouw unieke pad scherpstellen
en ontspanning bieden.

Wist je dat je in één oogopslag uit een chart kunt afleiden waar iemands energiebronnen en talenten zitten, net zoals de kwetsbaarheden en mogelijke beïnvloeding van buitenaf? Het kan helpen om niet louter te handelen naar wat de ander van je verwacht of maakt, maar net je kern terug te vinden en trouw te zijn aan jezelf.

Ik ben altijd benieuwd om te vernemen wat human design voor anderen betekent en welke ervaringen het systeem hun al mocht brengen. Pen jij graag eigen ervaringen neer en vind je het fijn om van gedachten te wisselen? Deel ze gerust met me via mail. Mocht je er wat voor voelen, dan mag deze blog overigens ook een platform vormen voor jouw beleving met betrekking tot human design.