tussen bladen en stiften

03-01-2024

Brainstormweek houden is gezellig ideeën laten vloeien, terwijl het buiten blijft regenen. Ik voorzie heel bewust enkele momenten om de website bij te werken, posts voor te bereiden, wat dingen in kaart te brengen en het WENDpunt-aanbod verder af te stemmen op voorbije ervaringen. De afgelopen werkweken waren immers heel druk (en daar ben ik heel dankbaar voor), maar hierdoor had ik nog niet de ruimte voor verschillende ideeën die kwamen aankloppen. Tijd om daar verandering in te brengen!

Wat in 2023 duidelijk naar voren kwam, is de groeiende vraag naar individuele coaching: losse, begeleidende sessies, consult op maat. Steeds meer mensen zetten na een persoonlijkheidsanalyse/reading namelijk de stap naar 'leven vanuit hun kracht' en willen human design inzetten als trouwe bondgenoot op hun levenspad. Ze komen op regelmatige basis langs om hierin begeleid te worden. Zalig om te zien hoe ze zichzelf herontdekken en kracht vinden. Samen in iemands human design duiken, zorgend ondersteunen en inzichten zoeken: laat dat nu net iets zijn wat ik heel graag doe.

Hier wil ik dan ook graag op blijven inzetten. Tussen bladen en stiften werk ik momenteel nieuwe opdrachten, tools en pakketten uit.