schrijfsels en reflecties

Een nieuw boek, een boeiende ontmoeting, een ervaring, een bijzondere gebeurtenis ... Op deze pagina vind je een bonte verzameling aan zowel korte schrijfsels als langere artikels die ik gaandeweg bij elkaar schrijf. Grasduin erop los, klik aan wat jou boeiend lijkt en voel je vrij om je reacties met me te delen.

Oh ja, een groot deel van deze teksten vind je trouwens ook terug op de Instagram- en Facebookpagina van WENDpunt.

Heerlijk dwalend zoek ik de komende dagen enkele plekjes op waarvan ik hou. Waar ik ben, bepaalt nu eenmaal heel hard wie ik ben. Op de juiste plaatsen dienen zich dan ook de juiste mogelijkheden aan: hier kan ik volop inspiratie tanken, trouw aan mijn blauwdruk.

Je eigen blauwdruk begrijpen,
kan je dichter bij jezelf brengen.
Het kan jouw unieke pad scherpstellen
en ontspanning bieden.

Wist je dat je in één oogopslag uit een chart kunt afleiden waar iemands energiebronnen en talenten zitten, net zoals de kwetsbaarheden en mogelijke beïnvloeding van buitenaf? Het kan helpen om niet louter te handelen naar wat de ander van je verwacht of maakt, maar net je kern terug te vinden en trouw te zijn aan jezelf.

Beeld je even in... Je voelt je helemaal in je nopjes. Iemand biedt jou een geweldige kans.
Je zegt ja. De volgende ochtend word je vol twijfels wakker. 'Waarom stemde ik toch toe?'

Wat een week! Ik sluit af met een vriendendagje in Gent en blik terug op intense dagen vol analyses en warme ontmoetingen.

okt 07

dankbaar

Vorige week mocht ik deze verwarmende reactie ontvangen van een klant. Fijn om te vernemen wat een analyse mag betekenen voor iemand.

sep 22

eenvoud

Soms hoeft een beeld geen verdere uitleg.

Wie een duik neemt in de wereld van human design, komt al snel de woorden 'profiel' en 'lijn' tegen. Ze worden voorgesteld door de cijfers 1, 2, 3, 4, 5 en 6. De technische uitleg bespaar ik je, maar hieronder geef ik wel een kort en algemeen overzicht van wat ze inhouden.