ware ik... en niet een ander

05-01-2022

Wist je dat je in één oogopslag uit een chart kunt afleiden waar iemands energiebronnen en talenten zitten, net zoals de kwetsbaarheden en mogelijke beïnvloeding van buitenaf? Het kan helpen om niet louter te handelen naar wat de ander van je verwacht of maakt, maar net je kern terug te vinden en trouw te zijn aan jezelf.

In één oogopslag? Wel, centra (= de grote driehoeken en vierkanten in een bodygraph) kunnen ingekleurd staan of niet en tonen verbindingen met elkaar. Op basis daarvan kun je snel afleiden waar je krachtbronnen zitten die je energie geven en op welk vlak invloed van buitenaf jou bereikt. Human design brengt je met andere woorden terug naar je kern en biedt tegelijkertijd een houvast om conditionering buiten te houden.

Wist je trouwens dat die mogelijke beïnvloeding ook als sterkte en bron van wijsheid beschouwd kan worden? Het is een kwestie van te weten hoe je jouw blauwdruk correct inzet. Human design vormt een handleiding met tools die je helpen om te leven zoals je bedoeld bent. Handige steun, toch?

Wees jezelf. Niet een ander.