leef zoals je bedoeld bent

05-12-2021

...of hoe geweldig het is om alle dingen in je leven te doen waarvan je gewoonweg voelt dat je ze moet doen.

Een unieke avond was het gisteren. Een tijd geleden ontmoette ik Kim in het kader van een loopbaanbegeleiding: zij was mijn jobcoach, ik haar coachee. Achter de schermen was ik op dat moment al bezig met human design en met de hulp van Kim waagde ik de sprong om dit ook op zelfstandige basis te gaan doen. Ze stond met andere woorden aan mijn zijde bij de opstart van mijn bijberoep: ik richtte WENDpunt op en deel vandaag nog steeds mijn fascinatie voor human design met heel wat mensen aan de hand van persoonlijkheidsanalyses. Geweldig om te doen en verwarmend om anderen op die manier inzichten te mogen bieden.

Daarnaast ging ik enkele maanden geleden de uitdaging aan om een solovoorstelling te maken. E411 werd de vierde productie uit de reeks huiskamervoorstellingen van theaterVIS en de eerste die ik dus volledig zelf schreef en speel. Gisteren kreeg ik de kans om deze productie in de woonkamer van Kim te spelen, wat uiteraard een heel bijzonder moment voor me was. Aangezien ik tijdens het loopbaantraject vaak over mijn onstilbare honger naar toneel sprak,
kreeg deze avond een speciale dimensie. Waar ik zo lang aan gewerkt heb, kon ik eindelijk tonen. Ik blik dan ook terug op een charmante en intieme theateravond.

Dit alles mogen ervaren en helemaal in lijn zijn met je human design, voelt geweldig. Doe wat je moet doen. Leef zoals je bedoeld bent en de energie stroomt moeiteloos. Heerlijk is dat. Deze manifestor is helemaal in vrede na gisteravond.