Wie ben ik

"Wie ben ik? Ja, ik sta daar vaak bij stil. Aan de hand van je geboortedatum ken je je sterrenbeeld. Zo vertelt je horoscoop, in een goed astrologieboek, in grote lijnen iets over je persoonlijkheid. Human design vertelt je heel wat meer. Je ontdekt wie je werkelijk bent maar ook wat je in de loop van je leven werd toegeschreven. Niels geeft je in twee sessies een positieve analyse van wie je écht bent en hoe je écht in je kracht staat. Hij is een prima begeleider die jouw vrijblijvende eigen inbreng toetst aan een gedetailleerde persoonlijkheidsanalyse. Het was voor mij een verhelderende, unieke ervaring. Ik ga graag voor verdere verkenning nog eens op de thee."

Gerda

Ik mag zo zijn

"Human design was volledig nieuw voor mij. Tijdens Niels' heldere uitleg kreeg ik steeds meer inzicht in dit concept. Het leert je op een andere en meer krachtige manier naar jouw persoonlijkheid kijken.

Dankzij de analyse kreeg ik een diepgaand en genuanceerd beeld van wie ik ben. De herkenbaarheid was zo groot dat het geruststellend was: ik mag zo zijn. Het gaf me ook inzichten in waarom sommige dingen in mijn leven tot hiertoe goed verliepen en andere minder.

Heel aangenaam dat Niels ook ruimte laat voor eigen inbreng. Alle informatie die hij deelde, neem ik mee op mijn levenspad. Sterker nog: ik wil er actief mee aan de slag want het geeft energie."

Caroline

Bewustwording en mogelijkheden

"De basisanalyse bood een genuanceerde samenvatting van mezelf, waarbij zowel de mooie als de (voor mij) minder mooie facetten van mijn persoonlijkheid aan bod kwamen. Human design legde de vinger op de wonde door thema's bloot te leggen waarmee ik effectief worstel. Net dat hielp me te aanvaarden: het is normaal en dus best oké dat ik daarmee worstel. Het ligt op mijn pad en ik kan er zelf mee aan de slag. Vooral de twee polen van mijn channels inspireerden me: ze dagen me uit om mijn krachtbronnen op een positieve manier in te zetten. Die mogelijkheid zit in mij. Bewustwording op haar best..."

Katrijn

Verrijking

"Human design vormde een verrijking voor mij. Er valt veel uit een analyse te halen over jezelf, maar ook over het contact met de mensen rondom jou. Het deed me nadenken over wat eigen aan me is en wat eerder aangeleerd werd. Het is boeiend om met dat onderscheid aan de slag te gaan. Het was bevestigend en vernieuwend.

Daarnaast brengt Niels alles heel duidelijk over en dat maakt van hem de geknipte persoon voor een analyse. Hij spit alles uit tot in het detail."

Jetske

Aanvaarden en loslaten

"Human design gaf me meer inzicht in mezelf, waardoor ik bepaalde karaktereigenschappen leerde aanvaarden. Het hielp me om los te laten waartegen ik vocht.
Niels begeleidde me op een rustige, aangename manier en is een zaligheid om naar te luisteren. Met kwinkslagen zorgt hij ervoor dat het niet altijd een zware boel hoeft te zijn. Daarnaast is er ruimte voor ervaringen delen. Hij is een topper in human design, die jou bovendien verwent met thee en koekjes."

Ines

Een plaats krijgen

"Human design vormde voor mij een fijne manier om mezelf beter te leren kennen. Daarnaast leerde ik bepaalde conflicten en de wisselwerking met anderen begrijpen, zodat ze een plaats kregen.
Met Niels op pad gaan, is een meerwaarde. Hij geeft een duidelijke uitleg in een toch vrij ingewikkelde materie. Hij geeft je de tijd en licht alles op een heldere manier toe. Er komt zeker nog een vervolg! Ik kijk er al naar uit."

Gerda

Zelfzorg

"Ik was vooral benieuwd naar wat human design me te vertellen had. Ik moet toegeven dat ik toch wel een paar keer geschrokken ben dat er eigenschappen van mij naar boven kwamen die ik effectief bezit en dit gewoon op basis van mijn geboortedatum, -uur en -plaats. Ik ben hierdoor ook gaan beseffen dat ik echt wel meer voor mezelf moet gaan zorgen en dat ik best fier mag zijn op wie ik ben! Tijd voor mezelf is even belangrijk als tijd geven aan iemand anders. Was echt een zeer fijne ervaring! Ik heb me op geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld bij Niels. Een aanrader!"

Sylvie

Op verkenning

"Ik denk dat het nieuwsgierigheid was die me dreef om te gaan proeven van human design bij Niels. Wat goed dat ik die nieuwsgierigheid volgde: ik kreeg niet alleen een heleboel deurtjes om mezelf (nog) beter te leren kennen, ik kreeg ook woorden om op mezelf te kleven. Woorden die soms zo voor de hand liggen dat het fijn is om die nog eens bevestigd te zien, maar ook woorden die minder herkenbaar of zelfs 'vreemd' voor me leken. De sessies bij Niels hebben me nog nieuwsgieriger gemaakt en geven me niet alleen goesting om op verkenning te gaan, ze geven me ook de gerustheid dat ik in goed gezelschap en bij een lekker koffietje verder kan verkennen bij (ver)WENDpunt!"

Margot

Scepsis

"Toen ik van human design hoorde, was ik daar sceptisch over. Hoewel ik dat nog steeds ben, kan ik niet ontkennen hoe accuraat ik mijn analyse heb ervaren. Ze drong door naar wel heel specifieke takken van mijn persoonlijkheid. Niet enkel ik maar ook mijn omgeving vond de analyse treffend. Daarnaast doet Niels zijn werk met veel passie en zorg en wist hij me te fascineren met human design."

Peter