't is gebeurd

18-08-2021

Ik mocht al heel wat mensen ontmoeten met elk hun boeiende levensverhaal. Het doet zo'n deugd om te zien hoe ze tijdens en na een analyse bevestiging, inzichten en nieuwe mogelijkheden vinden. Mijn uitleg over hun krachtbronnen, valkuilen en mogelijkheden evolueert gedurende de sessie al snel naar een diepgaand gesprek over zelfzorg, dromen en idealen. Het blijft me fascineren hoe human design het mogelijk maakt om een persoonlijkheid zo accuraat in beeld te brengen en zo'n mooie impact kan hebben op ieder van ons. De reacties liegen er niet om...

Na een reading hoor ik namelijk vaak hoe mensen makkelijker kunnen loslaten waartegen ze al lange tijd vochten. Ze gaan nadenken over wat eigen aan ze is en wat aangeleerd werd. Daar gaan ze dan actief mee aan de slag. Ik krijg regelmatig te horen hoe alles een plaats krijgt en hoe mensen ontspanning en rust vinden. Sommigen raadplegen bijna dagelijks hun analyse en vinden het een fijne houvast om op terug te vallen. Ze vertellen me dan hoe human design hen een heel stuk verder brengt in hun groei en levensrichting. Ze zijn dankbaar dat ze het systeem hebben leren kennen en laten weten dat het een waardevolle wending in hun leven bracht. Geweldig, toch?

Vol voldoening vraag ik me na elke sessie dan ook af voor wie ik de volgende keer een kopje mag klaarzetten en wiens design ik mag berekenen. Wat doe ik dit graag!
een greep uit de reacties die ik mocht ontvangen, vind je hier
kernwoorden: chart berekenen, uitleg, analyse, reactie, getuigenis