voel je veilig

07-11-2021

Wat een week! Ik sluit af met een vriendendagje in Gent en blik terug op intense dagen vol analyses en warme ontmoetingen.

"Zou het niet te confronterend zijn?" "Hoe werkt het eigenlijk?" Vaak hoorde ik hoe klanten de stap niet meteen durfden te zetten, maar achteraf dankbaar zijn voor de mentale wellness die ze zichzelf gunden.

Human design brengt ontspanning, is stimulerend en toont je krachten. Valkuilen zijn slechts valkuilen als je ze niet juist gebruikt. Net dat wil human design je in alle veiligheid tonen.

Ik zal nadenken over hoe ik die drempel in de toekomst verder kan verlagen. Voor nu kan ik meegeven dat het heel eenvoudig is: je stuurt je geboortegegevens door, ik bereid de analyse voor en leg ze klaar in een mapje. We spreken af en ik vertel welke informatie ik allemaal terugvind. Wil je op dat moment gewoon luisteren? Dat mag! Wil je liever vragen stellen en ervaringen delen? Dat mag ook! Simpel, toch... Een chart ziet er misschien ingewikkeld uit, maar ik vertaal graag wie je bent.

Ja, ik doe dit heel graag. Ja, ik ben overtuigd van de verrijkende waarde van human design. Ja, ik blijf dit nog heel lang doen.

Voel je veilig, wees welkom.