taart!

01-04-2023

Twee jaar geleden was het juiste moment er: ik besliste om human design niet langer voor mezelf te houden. Ik wilde ermee naar buiten komen om ook anderen te laten kennismaken met de verbluffende rijkdom van dit systeem. Hoe maak je juiste keuzes? Waarom doe je wat je doet? Wat is jouw essentie? Hoe kan je jouw leven vlotter laten stromen? Hoe kan je leven zoals je bedoeld bent?

Vandaag zijn we twee jaar verder en heb ik mensen vanuit verschillende plekken uit Vlaanderen wegwijs mogen maken in human design aan de hand van persoonlijkheidsanalyses. Wie de smaak te pakken kreeg en meer in lijn met zichzelf wilde leven, begeleidde ik verder via opfrissings- en coachingsessies. Ik gaf lezingen op verschillende plekken om te vertellen wat human design nu juist is en welke mogelijkheden het biedt. Gaandeweg wilde ik van WENDpunt nog meer een inspiratieplek maken: de eerste ontmoetingsmomenten ontstonden. Mensen die iets gemeenschappelijks hebben in hun blauwdruk, kunnen met elkaar delen hoe ze dit aspect beleven, elkaar tools en inzichten aanreiken. Human design is immers zoveel meer dan theorie.

Ik mag dus twee kaarsjes uitblazen en daarom wil ik iedereen bedanken die mij steunt in dit project, die langskwam, die blijft langskomen, die erover vertelt ... Het doel van WENDpunt blijft ongewijzigd: zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met wat human design precies is. Omdat ik het zelf zo'n accuraat en ontzettend waardevol systeem vind, is het immers mijn missie geworden om ook anderen ermee hun kracht te laten herontdekken, bevestiging of verklaringen te laten vinden, inzichten te ontdekken...

Human design biedt ieder iets. Laten we elkaar versterken.