wees je Self

08-07-2021

Met z'n vijven zijn we: de generator, de manifesting generator, de projector, de reflector en de manifestor. Die laatste, dat ben ik. Aangename kennismaking. Net zoals 9% van de bevolking begeef ik me in een wereld die voor 70% uit (manifesting) generators bestaat. Het ligt voor de hand dat ik in het verleden wel vaker het gevoel had 'anders' te zijn. Vanuit human design verklaar je dat nochtans in een handomdraai. En of dat bevrijdend kan zijn!

Toen ik mijn eerste stappen in de wereld van human design zette, was ik verbaasd de kenmerken, krachten en valkuilen van mijn type te ontdekken. Het klopte allemaal zo. Puzzelstukken vielen op hun plaats. Verder gravend kwam ik meer te weten over mijn centra, poorten en kanalen. Opluchting voor de waarheid die ik herkende, was wat ik voelde. Stap voor stap stipte mijn analyse precies aan wat er diep vanbinnen in me omgaat, zonder oppervlakkigheden. Het sterkte me om trouw te worden en blijven aan wie ik ben.

Vandaag zet ik mijn human design in waarvoor het bedoeld is en laat ik los waarvoor ik niet ontworpen ben. Een eenvoudige analyse vormde een bevestiging voor wie ik ben en hoe ik me altijd al voelde. Die analyse zorgde op haar beurt voor een verademing en evolueerde tot een trouwe gids en bondgenoot.

Het wonderlijke is dat je niets speciaals hoeft te doen om te ontdekken wat jouw human design is en hoe je het moet gebruiken. Het systeem vertelt jou wie je bent en dat begint allemaal bij je geboortedag, -uur en -plaats. Je krijgt inzicht in je krachtbronnen, talenten, angsten en kwetsbaarheden. Je ontdekt wat jouw Self en Not-self typeert. Zodra je dat weet, kun je ermee aan de slag.

Aangenaam, ik ben een manifestor. Welk type ben jij?

meer informatie over de verschillende types vind je hier
kernwoorden: type, persoonlijkheid, kenmerken, aanvaarding