opfrissingspakket

16-10-2022
Kwam jij ooit langs voor een persoonlijkheidsanalyse? Heb je alle informatie ondertussen kunnen laten landen? Heb je nog vragen? Wil je verdieping, tools, voorbeelden? Wil je specifieke situaties aftoetsen aan jouw blauwdruk? Wees welkom voor een terugkoppeling/opfrissing.


Een sessie van anderhalf tot twee uur, volledig in het teken van jou en jouw design.
Bij een kop koffie of thee (en ja, uiteraard ook chocolade) luister ik graag naar je. Hoe verliep de integratie van jouw design? Heb je nieuwe vragen? Met aandacht voor jouw noden bespreken we samen de verwachtingen aan het begin van de sessie. Ik bereid daarnaast (voor jouw komst) een overzichtsfiche voor met de essentie van jouw design (to the point, heldere en compacte weergave van je kernpunten, krachten, valkuilen...) en zorg voor visuele ondersteuningsmogelijkheden tijdens de sessie, zodat je je een totaaloverzicht kunt vormen van jouw blauwdruk.


Wil je graag creatief aan de slag? Ook dat kan. Ik help je graag om bijvoorbeeld een mindmap op te stellen of enkele slagzinnen om je dagelijks door te laten inspireren, zodat je trouw kunt blijven aan je ware kern. Er staat een mand voor je klaar vol inspirerende materialen en ik brainstorm graag met je mee. Kortom, alles kan. Dit is jouw moment.


Zin in zo'n opfrissing? Geef een seintje en wees welkom. Ik neem met volle toewijding graag de tijd voor je.