op naar het najaar

18-06-2023

"Dit is wat we voor elkaar kunnen betekenen." Die gedachte kwam enkele maanden geleden voorbij toen het idee opborrelde om ontmoetingsmomenten te organiseren voor mensen die iets gemeenschappelijks hebben in hun human design. Loskomen van de theorie en elkaar inspireren vanuit eigen belevingen en ervaringen, dat zou het opzet vormen.
Vorige week vond de negende en laatste bijeenkomst plaats van dit voorjaar. Onder anderen reflectors, manifestors en projectors maakten kennis met elkaar. Heel bijzonder was het om de minder voorkomende types, die elkaar in een toevallige situatie dus nooit zo talrijk zouden kunnen ontmoeten, samen te brengen. Ze konden ongeremd vertellen, delen én zich begrepen voelen. Andere groepjes hadden het dan weer over emotionele ontvankelijkheid, vermoeidheid en buikgevoel.
Dankjewel allemaal voor de interesse en de waardevolle input. De deur van de ontmoetingsmomenten gaat even dicht. Ik overwoog eerst om enkele hernemingen in te plannen tijdens de maand juni, maar dat krijg ik tussen alle persoonlijkheidsanalyses niet meer ingepland. Ik wil mezelf voldoende voorbereidingstijd gunnen in plaats van snel alles in elkaar te boksen. Daarom zal ik deze zomer de tijd nemen om nieuwe ontmoetingsmomenten voor te bereiden en het concept verder uit te diepen (door bijvoorbeeld met bepaalde groepjes meerdere bijeenkomsten te organiseren en zo samen te groeien en te ervaren). Jullie mogen voor het najaar 2023 dus zeker een nieuwe kalender verwachten, die ik via sociale media zal verspreiden. Word je liever op de hoogte gehouden via mail, dan kun je je sowieso ook inschrijven voor de nieuwsbrief: www.wendpunt.be/inschrijven .