en toen was er post...

15-01-2023

Enkele weken geleden gidste ik Anne doorheen haar unieke persoonlijkheidsanalyse en wenste haar waardevolle inzichten en levensinspiratie met human design. Ik vroeg me nadien meermaals af hoe het nu verder zou gaan met haar en precies die gedachte werd deze week beantwoord. Enkele avonden geleden vond ik namelijk deze handgeschreven brief in de brievenbus en vernam op die manier meer over haar. Ze voegde er de boodschap aan toe dat ik een deel online mocht plaatsen om zo haar ervaring te delen met anderen. Na meerdere vreugdesprongetjes en enkele dagen in de wolken vertoefd te hebben, deel ik nu graag met diepe dankbaarheid een fragment:

"Al vanaf de eerste sessie bij Niels kreeg ik een heldere kijk op mijn leven. Ik kreeg belangrijke inzichten en de puzzelstukjes vielen in mekaar. Dankzij deze unieke sessies ebben mijn twijfels en onzekerheden weg, zodat ik recht op mijn levensdoel afga. Er zijn geen omleidingen meer. Ik benut nu mijn tijd niet meer in piekeren, maar eerder in het vertoeven van het hier en nu, voelen en vertrouwen. Dit alles verlicht mijn levensweg en ik ervaar fysiek een boost om nog efficiënter mijn zielenproject in de wereld zichtbaar en kenbaar te maken. Ik ben zo dankbaar, de levensvreugde stroomt zo door me heen. Heerlijk is dat!! Dank je wel, beste Niels. Veel liefs, Anne."

Voor mijn eigen leven vormt human design al jaren een inspirerende bondgenoot, een gids, een ondersteuner, een ga-maar-goed-in-je-kracht-staan-motivator. Ik vond verklaringen, bevestiging, hakte knopen door en doe vol vertrouwen wat ik doe. Ik ben ervan overtuigd dat human design ook anderen heel wat te bieden heeft. Net daarom lever ik graag mijn bijdrage door mijn ervaringen en kennis te delen. Vanuit die gedachte ontstond WENDpunt en deze brief bevestigt mijn gevoel alleen maar: human design zet écht wel wat in beweging.

Wat mocht human design voor jou al betekenen?

Vraag jij je af wat jouw persoonlijkheidsanalyse te vertellen heeft? Geef gerust een seintje en dan stuur ik je vrijblijvend wat meer informatie of kijk rustig rond op deze pagina.

Fijne dag daar!