human design en WENDpunt in 3 minuten

18-08-2021

Human design zegt je niets? Ideaal, ik zeg het je graag!

Ik krijg vaak de vraag waarom ik doe wat ik doe en wat dat dan precies is. Ik omschrijf me dan als gepassioneerd wegwijzer en in bovenstaand filmpje leg ik voor je uit wat ik daarmee bedoel.

Human design is een systeem dat verschillende oude wijsheden bundelt,
waaronder astrologie, chakraleer, Chinese I Tjing en kabbala, aangevuld met moderne inzichten zoals de aanwezigheid van neutrinostromen. Het laat toe om een persoonlijkheid in kaart te brengen, net zoals de dynamiek tussen personen onderling. Ik geloof erin dat human design waardevolle inzichten kan brengen en daarom vind ik het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen mee kennismaken.

Hoe het werkt? Op basis van iemands geboortedatum, -plaats en -uur kan ik een analyse voorbereiden. Tijdens twee sessies van telkens twee uur vertel ik graag wie je werkelijk bent en hoe je kunt leven zoals je bedoeld bent.
Je krijgt ook een mapje mee naar huis waar de hele analyse uitgeschreven staat (of de digitale versie wanneer je een videogesprek verkiest). Zo'n analyse leert heel veel over jouw type persoonlijkheid en op welke manier je juiste beslissingen kunt nemen. Aan de hand van jouw persoonlijke chart
kan ik thema's uitlichten zoals denkpatronen, communicatie, identiteit, liefde, richting en doel, wilskracht, eigenwaarde en zelfbeeld, angsten, energie, gevoelens, seksualiteit, stress en ga zo maar door. Je leert wat van jou is
en op welk vlak je beïnvloedbaar bent. Jouw karakterkenmerken, krachtbronnen en kwetsbaarheden komen met andere woorden aan bod. Een analyse vormt zo de handleiding van wie je werkelijk bent, jouw kompas. Het kan nieuwe inzichten geven, maar evengoed een bevestiging vormen
of aanvaarding stimuleren. Ook de handleiding van bijvoorbeeld je kind of partner kan een nieuwe kijk bieden op opvoeding en communicatie.

Waarom WENDpunt? Human design is een veelzijdig en complex systeem dat minder bekend is bij ons en voornamelijk Engelstalige bronnen telt. Sommigen hebben er nog nooit van gehoord, terwijl anderen er wat in verloren lopen. Net omdat het zo'n verrijkend systeem is, wil ik een brugfiguur, een gids of toegangspoort vormen en mijn steentje bijdragen om human design bekender te maken. Ik ben er zeker van dat het ontzettend veel mensen verrijkende inzichten kan bieden en daarom richtte ik WENDpunt op. Ik ben er voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf: individuen, koppels, relatie ouder-kind, gezinnen... Het kan allemaal.

Ben je geprikkeld en wil je meer weten? Kijk rustig verder op de website of klik door naar de Instagram- of Facebookpagina. Je vragen mag je altijd sturen naar niels@wendpunt.be of kom gewoon eens langs in Buggenhout. Te midden van Antwerpen, Brussel en Gent is dat. Een videogesprek kan uiteraard ook.

Fijne dag nog daar!

kernwoorden: human design, chart berekenen, reading, analyse, coach